L’encesa de l’enllumenat nadalenc a Mollerussa il·lumina la lluita contra el càncer infantil

La ciutat de Mollerussa s’ha il·luminat aquest divendres a la tarda amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc, que enguany presenta una vintena d’elements decoratius perquè la ciutadania hi pugui interactuar. La principal peça decorativa és l’element en forma de paquet de regal de 4,5 metres d’amplada i d’alçada situat a la plaça de l’Ajuntament i que va acompanyat d’una foto reclam amb el nom de la capital del Pla d’Urgell.

Com a novetat destacada, la il·luminació compta amb 10 garlandes solidàries a benefici de l’hospital Sant Joan de Déu i la investigació contra el càncer infantil. Les llums llueixen la figura d’El Petit Príncep, una iniciativa de l’empresa Il·luminacions nadalenques Sebastià Garralón que ha comptat la col·laboració de diferents ajuntaments com el de Mollerussa, Torregrossa, Sidamon, el Palau d’Anglesola, entre d’altres.

A més, també s’han distribuït pel centre i més d’una trentena d’indrets de la ciutat 15 arbres de llum blava de 3 metres d’alçada i dos arbres grans. També s’han instal·lat 170 elements de baix consum o que funcionen amb el sistema leds. L’enllumenat nadalenc es mantindrà des d’avui dia 29 de novembre fins al 6 de gener.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.