Les agències de viatges de Mollerussa, davant cancel·lacions massives i clients atrapats a l’estranger

Les agències de viatges de Mollerussa viuen una situació crítica arran de la crisi del coronavirus. L’increment sobtat de les restriccions de mobilitat que s’han produït al llarg de la darrera setmana en països d’arreu del món ha provocat la cancel·lació massiva de reserves i ha atrapat a veïns de la capital del Pla d’Urgell a l’estranger. En aquest sentit, es treballa perquè puguin tornar a casa el més aviat possible i perquè les companyies els hi cancel·lin gratuïtament els viatges. Un fet que dependrà de si el govern espanyol decideix aplicar restriccions a les fronteres aèries o marítimes tal com ha anunciat aquest dilluns a la tarda que farà amb les terrestres.

En contrapartida, les companyies aèries sí que estan oferint cupons als turistes que han suspès el seu viatge per dur-lo a terme en dates diferents a les que tenien programades. En aquest sentit, les agències, que en certs casos han tingut de cancel·lar totes les reserves del mes de març i abril, pronostiquen que en el millor dels escenaris l’activitat es podria reprendre a partir de l’estiu.

Així mateix, hi ha agències de la ciutat que també es mostren preocupades perquè la crisi ha afectat una època fructífera pel que fa a la tramitació de viatges amb les festivitats de Sant Josep i Setmana Santa.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.