Linyola i Bellcaire firmen un conveni de col·laboració per compartir l’abonament de les piscines municipals

  • Els dos municipis han estipulat una quota de 40 euros per a tots els usuaris  que vulguin  utilitzar ambdues instal·lacions indistintament.

Els veïns i veïnes de Linyola podran utilitzar les piscines municipals del seu poble i també les de Bellcaire d’Urgell pagant una quota de temporada de 40 euros. Aquest és el conveni signat pels Ajuntaments dels dos municipis amb la voluntat, per part de la localitat del Pla d’Urgell, de satisfer l’alt volum d’usuaris que rep la instal·lació durant l’època d’estiu.

Tanmateix, per aquelles persones que només vulguin utilitzar les piscines municipals de Linyola, que esperen obrir a partir de la primera setmana de juny,  el preu d’abonament serà de 30 euros, i de 25 pels jubilats, tot i que també hi haurà un descompte amb el carnet jove. Així mateix, enguany les instal·lacions presentaran un seguit de millores en l’engranatge i motors amb l’objectiu d’evitar que l’aigua s’enterboleixi.

mases-montfort2

D’altra banda, aquest acord de col·laboració entre ambdues piscines municipals de Linyola i Bellcaire s’ha segellat dues setmanes després de l’entrada en funcionament de la reformada carretera LP-3322 que uneix els dos municipis. Un fet que també facilitarà el desplaçament de les persones interessades d’una instal·lació a l’altra.

Cal recordar que només hi ha 6 quilòmetres de distància entre les localitats de Linyola i Bellcaire d’Urgell, a pesar de pertànyer a la comarca del Pla d’Urgell i de la Noguera respectivament.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.