Mollerussa engegarà una campanya de micromecenatge ciutadà per col·laborar amb la capitalitat de la sardana 2016

Mollerussa ja es comença a preparar per a convertir-se, a partir del mes de març de 2016, en capital mundial de la sardana, que en aquests moments exerceix la localitat de Calella, al Maresme. En aquest sentit, una de les primeres accions que es duran a terme serà una campanya de micromecenatge ciutadà, que s’iniciarà el proper 26 de setembre, coincidint amb el 19è ball al Monument de la Sardana.

A banda, s’ha programat el curs Mollerussa Dansa, que té com a objectiu formar, des d’un nivell inicial, a persones interessades en aprendre a ballar sardanes, a més de conèixer altres elements de la cultura popular com el ball de bastons i l’esbart. Les classes començaran el 2 d’octubre i tindran lloc cada divendres. L’activitat es desenvoluparà fins a mitjans del mes de febrer, poc abans del 12 de març, quan Mollerussa comenci a exercir la capitalitat de la sardana.

Precisament en el marc d’aquesta capitalitat, l’Agrupació Sardanista de Mollerussa celebrarà al 2016 els seus 70 anys d’història. Està previst que properament l’activitat es traslladi d’ubicació i ocupi les instal·lacions d’un antic local d’oci nocturn de la ciutat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.