‘1món.cat’, en directe aquest dissabte des de Mollerussa amb el Concurs de Vestits de Paper

Un instant de la gravació de la promoció del programa ‘1món.cat’ de Mollerussa.

La moda té un lloc destacat aquest cap de setmana a Mollerussa amb el Concurs Nacional de Vestits de Paper i els teleespectadors de les televisions locals en seran testimonis privilegiats. El programa ‘1món.cat’, el magazín de cap de setmana de les televisions locals, es farà en directe des de la capital del Pla d’Urgell.

‘1món.cat’ mostrarà com es preparen alguns dels vestits que participen en el concurs i parlarà amb algunes de les dissenyadores, com les modistes Carme Solà i Natalia Ermakova i amb el també dissenyador i membre del jurat, Antoni Miró.

El programa serà presentat per Albert Lijarcio i Glòria Trullàs. Tot plegat, aquest dissabte de 18h a 20h gràcies a la feina conjunta de Mollerussa Televisió i La Xarxa de Comunicació Local.

Dues hores de directe que permetran acostar als teleespectadors l’evolució d’aquest concurs tan particular que enguany arriba a la 50a edició. Carme Polo, autora del llibre ’50 anys de Vestits de Paper a Mollerussa’ i Enric Gràcia, organitzador del concurs, també seran en directe al programa.

I de Mollerussa a Manresa. ‘1món.cat’ també serà en directe aquest dissabte a la capital del Bages per fer un tast de la tradicional Fira de Santa Llúcia, amb els companys de Canal Taronja Central.

‘1món.cat’ viatja pel país els caps de setmana per viure ‘in situ’ les festes i actes culturals que celebren els municipis. Amb un to fresc i desenfadat, el programa també revela històries poc conegudes d’indrets catalans, aficions curioses i plats típics, entre moltes altres propostes. L’humor n’és un ingredient bàsic, com demostra la posada en marxa aquesta temporada del concurs ‘1mor.cat’ per buscar el millor humorista de Catalunya.

‘1món.cat’ és una producció de La Xarxa en col•laboració amb els canals locals. Cada capítol el presenta Glòria Trullàs, directora de l’espai, i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l’emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges en directe de 18h a 20h per una trentena de televisions locals.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.