‘1món.cat’ es posa el barret de pagès a la Fira de Sant Josep de Mollerussa

Som a les portes de la primavera i ve de gust voltar! A ‘1món.cat‘ tenim la motxilla a punt per marxar dissabte a Mollerussa, aprofitant que s’hi celebra la Fira de Sant Josep, un dels certàmens agraris més importants del país.

De 16h a 18h us explicarem què hi podrem trobar i també ens posarem al dia de l’oferta cultural i turística de la comarca del Pla d’Urgell. Si us hi animeu, ens trobareu a la vostra tele local o al 159 de Movistar+!

Amb els periodistes Albert Lijarcio i Pere Puig visitarem la Fira de Sant Josep amb l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i Poldo Segarra, director del certamen.

Farem un bateig de conducció de tractors, coneixerem les propostes del taller de gastronomia que impartirà el xef Josep Moreno i coneixerem algunes de les innovacions en maquinària que s’hi presenten.

Sabrem també en quins projectes treballa l’estació experimental de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries, l’IRTA, a Lleida. A més, trepitjarem l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell amb la tècnica de turisme i cultura, Imma Balcells, i parlarem amb una de les responsables del projecte Mollerussa+ que mai, Cristina Clotet, sobre la reforma del nucli urbà del municipi.

I de Mollerussa a Benicarló: connectarem amb Nord TV per seguir les falles d’aquest municipi valencià.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Mollerussa TV. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l’emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.