2.000 estudiants coneixen l’ampli ventall d’ofertes educatives de la 4a Fira Universitària

Prop de 2.000 estudiants de 4rt d’ESO i Batxillerat de la província de Lleida ja coneixen les ofertes educatives de 25 universitats o centres d’estudis postobligatoris de Catalunya gràcies a la 4a Fira Universitària del Pla d’Urgell que s’ha celebrat aquest dijous al Teatre L’Amistat de Mollerussa.

Els diferents centres han portat a terme xerrades per abordar formacions en matèries com les Ciències de la Salut, Enginyeria i Arts i Humanitats, però també han donat a conèixer les seves exclusivitats, com l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega, l’única de la Demarcació de Lleida que ofereix graus universitaris.

L’àmplia finestra educativa de la cita també es demostra amb la presentació d’estudis com els de Mediació Comunicativa o Animació Sociocultural.

Així mateix, la possibilitat d’estudiar a l’estranger o de fer-ho des de casa per poder compaginar-ho amb la feina, són opcions que els visitants també han pogut consultar durant la jornada.

Tot plegat fa que les institucions valorin positivament la salut de la Fira.

Cal afegir que la jornada ha ofert un servei d’orientació individualitzat pels alumnes, tres xerrades sobre beques i ajuts universitaris, i ha comptat amb la implicació de l’administrador de les pàgines de Postureig de Lleida. Per altra banda, una xerrada del consultor Jordi Besora (19.00h) sobre els avantatges de seguir estudiant conclourà aquesta 4a edició.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.