21 joves de Mollerussa i el Pla d’Urgell planten cara a les agressions sexistes

“Davant d’una agressió, jo hi planto cara!”, “Si dic que NO, bona nit”, i ‘Tinc el dret a tornar a casa sense por’, són alguns dels lemes que acompanyen els rostres de 21 joves de Mollerussa i del Pla d’Urgell que participen en la campanya “Mollerussa lliure de sexisme i discriminació”, la qual s’ha engegat aquest dimarts per a prevenir, detectar i combatre les situacions discriminatòries i les agressions sexistes amb l’horitzó posat en la Festa Major del municipi que tindrà lloc del 16 al 19 de maig, i també amb la resta de festes populars locals i de la comarca.

Cal destacar que de la vintena de joves cedeixen la seva imatge, 15 són naturals de Mollerussa, un aspecte amb què s’espera potenciar l’impacte de la campanya en la població, al mateix temps que sensibilitzar-la.

Aquesta campanya s’agafa de la mà amb el protocol contra agressions sexistes que s’estrenarà per la Festa Major al municipi. Aquest inclou el desplegament d’un punt d’atenció a la barra de tots els concerts nocturns que es duguin a terme durant els 4 dies de festivitat, el qual estarà operatiu mentre duri l’activitat festiva per informar i actuar en cas que es produeixi alguna agressió sexista o discriminatòria.

Així mateix, els grups Itaca Band i Zoo seran els caps de cartell d’aquesta Festa Major, la qual també inclourà un repertori adreçat als més petits amb grups com Pot Petit, i també als més grans amb les actuacions de formacions com Maravella o Montgrins.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.