229 persones fan ús de l’estació de càrrega de vehicles elèctrics de Mollerussa durant el seu primer any de funcionament

El servei ha estat gratuït durant el 2021, però el consistori estudiarà l’aplicació d’una taxa de cara el segon trimestre d’enguany

Un total de 229 persones han fet ús de l’estació de càrrega de vehicles elèctrics durant el seu primer any de funcionament. Segons dades de l’Ajuntament de Mollerussa, els usuaris han realitzat un total de 2150 càrregues en el punt habilitat al pàrquing municipal del costat del recinte de les piscines d’estiu.

Aquest servei ha estat gratuït durant tot el 2021 amb l’objectiu de promoure l’ús de vehicles elèctrics i també donar a conèixer entre la ciutadania la nova instal·lació. En aquest sentit, el consistori ha indicat que un cop testat el volum d’ús i la fidelització, s’estudiarà l’aplicació d’una taxa de cara el segon trimestre d’aquest any.

Es tracta d’una estació de recàrrega ràpida que permet carregar dos vehicles simultàniament a 25kw en un temps d’entre 30 minuts i una hora, segons el model del vehicle ja que preveu 3 sistemes diferents de càrrega.

Així, en un any s’ha subministrat 30.055 kWh amb un temps mig de càrrega de 49 minuts i un subministrament d’energia mitja per càrrega de 13 kWh, la qual cosa ha suposat evitar l’emissió de 25 tones de CO₂.


Informa: Nil Xifré Troya

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.