300 alumnes de centres escolars de Mollerussa participen en la conferència ‘El Big Data i les xarxes socials’

foto1

El Departament d’Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, dins de la Setmana de la Ciència 2018 que se celebra del 9 al 18 de novembre de 2018, promou el Dia de la Ciència a les escoles amb l’objectiu fonamental de despertar i potenciar l’interès del jovent vers la ciència i la tecnologia.

Al Pla d’Urgell, en el marc de les activitats de dinàmica educativa comarcal, organitzades pel Consell Comarcal i el Centre de Recursos Pedagògics,  s’ha programat la conferencia titulada El Big Data i les xarxes socials, a càrrec d’Alícia Labián Pagès, investigadora en el camp de la comunicació i analista de dades.

S’ha dut a terme avui dimecres, 7 de novembre, al Teatre l’Amistat de Mollerussa, a les 11.30 h.

Hi han participat un total de 300 alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat de l’INS.Terres de Ponent, l’INS.La Serra , el C. La Salle de Mollerussa i el Centre de Formació d’Adults.

La conferència s’ha iniciat amb una sèrie de reflexions sobre com les dades formen part del nostre dia a dia a través dels telèfons mòbils i la informació que publiquem i compartim. Són moltes dades, les que generem diàriament.

En aquesta sessió s’ha reflexionat sobre com això està transformant la nostra manera de consumir, la manera que tenim de comunicar-nos, i les estratègies de màrqueting i de comunicació de les institucions i les marques.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.