32 activitats conformen la 22a edició de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d’Urgell

Un total de 32 activitats conformen el programa de la 22a edició de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d’Urgell. Enguany destaquen tres novetats. Una d’elles és una maleta pedagògica per a la prevenció de residus dirigida a alumnes de primària. La maleta està formada per material informatiu i manipulable per tal que els joves treballin aspectes com el consum responsable, evitar el malbaratament o la compra de productes que generin pocs residus.

Així mateix, aquest any s’ha volgut ampliar el ventall d’activitats pels alumnes de secundària. Per aquest motiu, es presenten dues novetats com un còmic amb història, el qual il·lustrarà el capítol o personatge històric que els alumnes més treballin a classe, on es té previst que sigui d’àmbit comarcal. Per altra banda, també s’ofereix un teatre per a joves.

D’aquesta manera, s’espera que el programa potenciï el currículum escolar dels estudiants en la majoria d’àmbits possibles.

En l’edició d’aquest any, les propostes s’adrecen a 27 centres educatius, dels quals 19 són d’educació infantil i primària, 4 de secundària i batxillerat, i la resta de cicles formatius i per a tots els nivells.

Tots els centres educatius podran realitzar les seves inscripcions a les diferents propostes fins al pròxim dia 11 d’octubre.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.