A concurs el servei de neteja viària de Mollerussa

Es portarà a l’aprovació en el ple de dijous així com una modificació del POUM que vol facilitar l’aparició d’habitatges al municipi

L’Ajuntament de Mollerussa traurà a concurs el servei de neteja viària del municipi. Es tracta d’un contracte amb un pressupost de 433.000 euros anuals i amb una vigència de tres anys, prorrogables dos més. La previsió es que pugui adjudicar-se a l’octubre. El consistori ha revisat els horaris, les freqüències, les noves zones i les tasques complementàries per tal d’aconseguir millorar la neteja a la via pública. Un dels serveis bàsics que s’inclouen és la neteja de la zona on es fa el mercat setmanal, entre altres.

És un dels punts que volen aprovar-se en el ple ordinari d’aquest dijous, que inclourà també una modificació del POUM. Actualment aquest dicta que per cada habitatge nou que s’habiliti a la ciutat s’hi ha d’associar una plaça d’aparcament. La modificació vol eximir d’aquesta obligatorietat als nous immobles que sorgeixin, per exemple, de la partició de pisos ja construïts al nucli històric o en zones consolidades.

També es portarà a l’aprovació una modificació de crèdit que inclourà una partida de 9.000 destinada a rehabilitar un pis al Grup Jaume d’Urgell que la seva propietària ha donat al consistori per tal que es pugui destinar a emergències socials.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.