A punt les targetes moneder per a 520 escolars del Pla d’Urgell amb ajuts de menjador

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadés, amb les targetes moneder per famílies que reben ajuts de menjador. Imatge del 23 de març de 2020. (Horitzontal)

La càrrega inicial és de 40 euros que es podran gastar en establiments d’alimentació

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha rebut aquest dilluns del Departament d’Ensenyament les targetes moneder destinades a 350 famílies amb 520 escolars que reben ajuts de menjador. Està previst que les comencin a repartir demà dimarts per assegurar que les famílies beneficiàries puguin continuar disposant d’aquesta subvenció, malgrat que les escoles estan tancades com a mesura preventiva per evitar la propagació del coronavirus. La càrrega inicial d’aquestes targetes és de 40 euros per infant que es podran gastar exclusivament en establiments d’alimentació.

El president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, ha explicat que aquest import correspon als dies de confinament que hi ha hagut fins ara i demana a les famílies conservar-la per si la situació s’allarga i cal recarregar-les.Aquesta mesura beneficia famílies de setze pobles de la comarca del Pla d’Urgell. Des del Consell Comarcal recorda que si es té algun dubte es pot consultar als ajuntaments o al mateix Consell per telèfon.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.