Abstenció del PSC i ERC en l’aprovació de contractació del servei de jardineria a Mollerussa

El ple municipal d’aquest dijous ha aprovat, amb l’abstenció del PSC i ERC, l’expedient de contractació del servei de manteniment de la jardineria i l’arbrat de les zones verdes del municipi de Mollerussa. Els populars, s’han posicionat a favor argumentant que externalitzar tot i no ser la millor opció, resulta ser la més adequada.

Per una banda, els socialistes no hi han donat suport, perquè consideren que no és el seu model i es decanten per una gestió pública. Pel que fa els republicans, pensen que hi ha d’altres prioritats i la durada del contracte és excessiva. D’altra banda, l’alcalde defensa que no és una decisió ideològica, sinó que és la forma de fer una millora qualitativa de l’espai públic.

L’aprovació del compte general del 2015 ha seguit la mateixa línea amb l’abstenció del PSC i ERC. Els dos grups també han demanat explicacions de les raons que encara priven d’utilitzar el servei del banc d’aliments de productes frescos. Marc Solsona, ha explicat que la implantació es farà al setembre per un tema d’organització del servei i acabar d’acotar com es gestionaran les dues entitats que hi intervenen.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.