Acord de col·laboració entre el CTT Mollerussa i l’empresa Màxim Miranda

Màxim Miranda v2

  • La firma d’electrònica lleidatana tanca un acord de col·laboració amb el club durant aquesta temporada
  • Els jugadors que competeixen en lligues nacionals lluiran el seu logotip comercial

El CTT Mollerussa ha arribat a un acord de col·laboració amb l’empresa d’electrònica Màxim Miranda. La firma lleidatana s’uneix al llistat d’empreses privades del territori que col·laboren amb l’entitat. Concretament, els jugadors que integren els equips de nacional del club lluiran el logotip comercial als pantalons durant la temporada 2020-2021. Així mateix, la companyia també estarà present en una de les tanques publicitàries del local.

Si tenim en compte la situació d’excepcionalitat que ens toca viure, resulta més fonamental trobar aquest tipus de sinèrgies. S’ha de posar en valor que arribar amb aquests acords en plena crisi pandèmica resulta d’allò més complicat però que a la vegada són tant necessaris per afrontar totes les dificultats que una entitat esportiva té al seu davant.

El club vol fer expansiu el seu agraïment a Màxim Miranda, que permetrà desenvolupar els projectes que l’entitat vol posar en marxa durant els propers mesos. A la vegada, també vol posar de relleu la valentia de l’empresa per acceptar aquest acord en uns moments com els actuals. Les administracions i el sector privat esdevenen peces claus per la supervivència dels esports minoritaris.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.