Activat el número de telèfon per alertar d’animals abandonats a Mollerussa

Qualsevol ciutadà que localitzi un animal abandonat a Mollerussa pot comunicar-ho des d’aquest dimarts al número de telèfon 973 60 38 52. La línia connecta permanentment amb la Policia Local, que rebuda l’alerta activarà el protocol corresponent del Pla Integral de Protecció Animal de l’Ajuntament de Mollerussa.

En aquest sentit, el consistori també ha programat tres sessions de formació a les persones interessades en ser part d’una comunitat que vetllarà pel benestar dels animals a la ciutat, concretament podrà col·laborar en la cura dels que siguin acollits al Refugi de Trànsit que s’ha habilitat a una nau municipal vora l’estació d’autobusos. Les classes tindran lloc els dies 25 (de 11 a 13), 27 (de 19.30 a 21.30) i 29 de juny (de 11 a 13) a la Sala 5 de l’Amistat, i aniran a càrrec de Nova Eucària, entitat responsable de la redacció del Pla de Protecció Animal. Per tal de participar en la sessió formativa que més convingui, cal fer la inscripció a través del correu proteccioanimal@mollerussa.cat indicant el nom  i cognoms així com un telèfon de contacte.

Amb la creació d’aquesta xarxa de voluntariat, l’objectiu que es persegueix és que es pugui facilitar l’acollida o l’adopció d’aquests animals abans que hagin de ser derivats a la protectora i alhora també fer un exercí de transparència sobre el destí dels animals.

Cal recordar que l’Ajuntament recull anualment al voltant d’una quarantena de gossos abandonats al carrer als quals ha de donar una acollida temporal abans que alguna de les tres protectores amb les quals es té un conveni de col·laboració se’n faci càrrec.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.