Activat un servei de Wi-Fi gratuït al centre de Mollerussa

T`ÒTEM

  • El servei, que estarà disponible en horari diürn a partir de dijous,  ja es va deixar preparat amb les obres de reforma del nucli antic amb la ubicació de les antenes als tòtems identificatius

L’Ajuntament de Mollerussa activarà a partir del pròxim dijous un servei gratuït de Wi-Fi que donarà cobertura a la zona remodelada del centre urbà en horari diürn. L’objectiu és donar prestacions perquè l’àmbit, que s’ha guanyat per a l’ús prioritari dels vianants, tingui un element més de reactivació com a espai de trobada.

El servei s’activarà, en principi, en horari diürn de dilluns a diumenge de les 9 a les 21 hores a través d’una xarxa oberta amb velocitat limitada i trànsit monitorat segons fixa la normativa reguladora. Es tracta d’una prova pilot que permetrà al consistori testar les necessitats i el funcionament per tal de poder aplicar les millores que calguin.

Cal dir que la instal·lació ja es va deixar preparada en el seu moment amb la col·locació de les antenes i els dispositius necessaris que es van ubicar als tòtems identificatius que llueixen el nom de les quatre places principals. Val a dir que cada un d’aquests elements del mobiliari urbà tenen també instal·lades 3 càmeres de seguretat, les quals formen part de la xarxa de 20 càmeres que donen cobertura a aquest àmbit.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.