Acudam fa front a la bretxa digital de les persones amb discapacitat intel·lectual

L’entitat adquireix, gràcies al suport de la Fundación Banco Santander, diferents aparells tecnològics per millorar la connectivitat dels seus usuaris i educar-los en l’ús responsable de les plataformes digitals

L’Acudam ha fet una aposta per fer front a l’anomenada bretxa digital, que dificultava l’accés dels seus usuaris a diferents recursos tecnològics bàsics. Ara l’entitat ha adquirit diversos aparells com portàtils, tablets o smartphones per millorar la connectivitat tecnològica de les persones amb discapacitat intel·lectual ateses a l’entitat i al mateix temps educar-les en l’ús responsable de les plataformes digitals.

L’adquisició del material es fa en el marc del projecte “Acudam 3.0” presentat a la convocatòria d’ajuts de la Fundación Banco Santander. L’ens bancari va reconèixer la voluntat del projecte de trencar amb la bretxa digital i va atorgar-li un ajut de 5.000 euros, que ha permès a l’entitat del Pla d’Urgell adquirir el material tecnològic.

A més a més, s’espera que l’adquisició del material contribueixi a millorar i mantenir també les capacitats psicosocials i detectar de manera precoç la deterioració cognitiva de les persones ateses a l’Acudam.


Informen: Ignasi Gómez Cabrera i Danae Osorio

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.