Acudam finalitza amb èxit una prova pilot per millorar l’autonomia relacional dels usuaris

Els usuaris han fet més de 350 videotrucades en una interfase dissenyada per les multinacionals CISCO i Datacom

Les multinacionals tecnològiques CISCO i Datacom.Global han finalitzat amb èxit la prova pilot que han fet amb ACUDAM per millorar l’autonomia relacional a través de la creació d’una interfase. Els usuaris han fet més de 350 videotrucades amb familiars i amics en el marc d’un projecte pioner a l’estat.

La iniciativa que porta per títol ‘Un clic i parlem’ es va dur a terme entre els mesos de febrer i desembre de l’any passat amb membres d’ACUDAM d’entre 47 i 77 anys. Dels nou usuaris que van començar, set van poder utilitzar els dispositius de forma autònoma i quatre volen continuar amb la interfície. Ambdues parts veuen possibilitats que aquest projecte tingui recorregut.

El projecte s’engloba dins l’estratègia Mollerussa SmartLab promoguda des de l’Ajuntament per testejar tecnologia aplicable en el dia a dia de la ciutadania.

Actualment, CISCO està desenvolupant altres proves pilot semblants a Toronto i a Manchester a partir dels aprenentatges obtinguts en el projecte de la capital del Pla d’Urgell.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.