Acudam homenatja el personal sanitari amb el seu calendari solidari

Una setantena de participants, entre professionals de la salut i persones ateses a l’associació, seran els protagonistes d’aquesta quarta edició, que destinarà també part dels beneficis a una entitat vinculada a millorar la salut de la població

La quarta edició del calendari solidari d’Acudam retrà homenatge al personal sanitari i destinarà una part dels seus beneficis a una entitat (encara per definir) relacionada amb la millora de la salut de les persones. L’objectiu d’això és fer visible i agrair l’esforç de tots aquells que han treballat i treballen pel benestar de la població, especialment durant la pandèmia.

La primera de les sessions fotogràfiques pel calendari ha tingut lloc al CAP de Mollerussa i les següents es faran als hospitals de Lleida. En total, s’espera una setantena de figurants entre professionals de la salut i persones ateses a l’associació. Per quart any, Albert Font és el fotògraf del projecte. I per la seva banda, Jordi Escolà repeteix experiència fent el making off. Tots dos de forma altruista.

El calendari solidari d’Acudam sortirà a la venda a finals de novembre i se’n preveu distribuir més d’un miler d’exemplars, que es podran trobar als diferents establiments de la comarca.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.