ACUDAM ja té nova imatge corporativa

Guanyador Marc Sorolla

  • Marc Sorolla Sánchez guanyador del CONCURS NOU LOGOTIP ACUDAM

El tradicional dinar de Nadal de l’entitat celebrat ahir diumenge dia 17 a Barbens (Pla d’Urgell) va acollir l’entrega de premis del certamen. El concurs s’ha resolt a favor de la candidatura de Marc Sorolla Sanchez i ha tingut una participació de 198 propostes provinents d’arreu de l’Estat i d’internacionals com d’Argentina,  Uruguai, Veneçuela, Croàcia, Colòmbia i Mèxic.

183

Logotip guanyador

Així mateix, el concurs també ha atorgat dos accèssits; per Àlex Moreno Lara i Jesús Palau Botines,  que juntament amb Sorolla, conformen els tres dissenyadors finalistes del certamen, tots ells provinents de terres Lleidatanes.

accessit alex moreno

 

accessit Jesus Palau

El concurs es va iniciar el passat 13 de setembre i ha  comptat amb el suport d’Xtrategics, l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya , el Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Lleida la qual ha estat el principal ens patrocinador del concurs.

acter

El procés final del concurs ha estat participatiu. Finalitzat el termini de presentació de candidatures va tenir lloc una tria tècnica de les propostes per Gemma Masó (Directora de projectes de Xtrategics) i per Xavier Brufau Muntané (Director creatiu de depastademoniato i professor d’ESDAP Catalunya). Les candidatures restants, van ser valorades per un jurat format  per diferents persones implicades amb l’entitat les quals varen escollir per consens tres propostes finalistes.  Finalment, la candidatura guanyadora ha sorgit d’aquestes  tres propostes que  han estat sotmeses a votació de persones ateses de l’entitat, famílies i treballadors/es. La proposta de Marc Sorolla ha tingut l’aval del 54 % de les votacions.

Segons Sorolla, el disseny del logotip s’ha basat mitjançant la lletra “A” de l’ACUDAM. El qual mostra  6 pètals que aporten alegria i felicitat. Els pètals representen els 6 valors de l’entitat, que junts formen el logotip d’inclusió.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.