ACUDAM presenta un concurs per trobar un logotip nou i substituir l’actual, que representa l’entitat des de fa més de 40 anys

L’associació ACUDAM desitja canviar la seva imatge corporativa després que durant més de 40 anys, el logotip creat pel germà de la Salle, Pau López, hagi representat a l’entitat. Per aquest motiu, l’associació ha presentat aquest dijous un concurs on espera trobar un nou logotip que s’adapti als temps actuals i representi la seva història, i reflecteixi els valors del seu treball amb la societat.

El concurs està adreçat tant a professionals com a estudiants de disseny gràfic, que podran presentar les seves propostes fins al dia 9 de novembre, les quals seran analitzades en dues fases. En la primera, el Jurat escollirà els tres dissenys finalistes, i posteriorment, en la segona es decidirà el guanyador a través d’una votació on participaran els usuaris, les famílies i els treballadors de l’ACUDAM.

El concurs compta amb un premi de 2.000 euros per al guanyador, i de dos premis de 500 euros per als altres dos finalistes, els quals es faran públics el pròxim dia 16 de desembre.

Així doncs, tots els interessats en participar en el concurs poden adreçar-se al correu electrònic: logotip@acudam.com, i podran trobar les bases del concurs a la web de l’entitat https://www.acudam.org/concursnoulogotip/.


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.