Acudam preveu mantenir la producció de 60 milions d’unitats de termoconformats per aquesta campanya

El seu CET és el primer fabricant estatal d’alvèols de fruita malgrat les dificultats com les gelades o l’augment del cost de la matèria primera i la llum

I així és com el Centre Especial de Treball (CET) de l’Acudam preveu mantenir aquesta campanya la producció de 60.000 milions d’unitats de termoconformats com alvèols, planters, safates i protectors per al sector de la fruita i per al sector forestal, malgrat l’increment del cost de la matèria primera, la pujada de la llum i les gelades del mes d’abril.

Això fa que fa el CET sigui el primer fabricant, de capital local, en l’àmbit d’Espanya, d’alvèols de fruita que són exportats a diferents països, principalment europeus. La facturació de la secció termoconformats, oberta lany 1985, preveu assolir aquesta temporada els 4,5 milions d’euros. Tot plegat gràcies a la tasca dels 25 treballadors i treballadores d’aquesta àrea.

L’Acudam elabora els seus alvèols amb matèria primera de plàstic reciclat i reciclable, però l’entitat treballa ara per oferir un producte alternatiu més sostenible fet a partir de paper que també doni resposta a les demandes del mercat.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.