Acudam projecta ampliar el seu Centre Especial de Treball quan es compleixen vint anys del seu trasllat

El CET, que actualment ocupa laboralment a 72 persones amb discapacitat intel·lectual, afronta el repte també d’obrir noves línies de producció sostenible

Enguany es compleixen 20 anys d’ençà que l’associació Acudam va efectuar el trasllat del seu Centre de Treball Especial (CET) de Mollerussa al polígon de Vila-sana. L’objectiu era facilitar el seu creixement i desenvolupament i això sembla haver-se complert, ja que actualment és un dels principals CET a Catalunya en volum de facturació i d’exportació. Amb tot, l’entitat afronta ara la necessitat d’ampliar les instal·lacions actuals i la producció sostenible.

Actualment el CET ocupa laboralment a 72 persones amb discapacitat intel·lectual del Pla d’Urgell i rodalies mentre que en temporada alta compta amb una plantilla laboral de 170 persones. Alguns dels treballadors asseguren que la feina els ha permès desenvolupar-se com a persones.

En aquests anys, el CET s’ha fet un espai en el sector agroalimentari i en el de la decoració. De fet, és el principal fabricant, de capital local, d’alvèols de fruita a Espanya. Autoritats de la comarca i del territori han visitat les instal·lacions per commemorar l’aniversari del trasllat.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.