Adam Maijó i Núria Tilló, guanyadors de l’Agro-Llobera Sant Blai

Cursa d’horari vespertí amb una única distancia de 10 kilòmetres que es va celebrar al Palau d’Anglesola

L’Agro-Llobera Palau Night Run, organitzada per la Cursa de Sant Blai, realitzada el dissbte 3 de juliol al vespre, ha estat la primera cursa del circuit de la Lliga de Ponent celebrada de manera presencial després d’aquests llargs mesos d’aturada pel Coronavirus.

La cursa ha comptat amb 250 atletes dels quals l’Adam Maijó Frigola s’ha endut el podi amb un temps de 30:28. Ben a prop seu han entrat el Xavi Abadia (30:30) i l’esportista local Ricard Pastó i Llobera (30:41). En la categoria femenina el primer lloc ha estat per la Núria Tilló i Prats (35:55), seguida per la Rosa Mari Carulla Argilés (39:19) i l’Eva Ribalta i Ferrer (40:22).

La carrera s’ha desenvolupat pels carrers del polígon del Palau d’Anglesola, un recorregut 100% asfalt i 100% pla. Tots han rebut un lot de productes de qualitat de la vila del Palau d’Anglesola.

El tret de sortida l’ha donat la palauanglesolina Elena Llobera i Miró, recent campiona de Catalunya de salt de longitud. També ha estat l’encarregada d’entregar els trofeus, al costat de l’hereu i la pubilla del poble.

La Sant Blai és una prova organitzada per l’Ajuntament del Palau d’Anglesola i el Club Esportiu de la mateixa població. Compta amb l’empresa Agro-Llobera com a patrocinador principal i també rep el suport de petites empreses i comerços de la comarca del Pla d’Urgell.

Cal destacar que és el primer cop que s’organitza a l’estiu. S’han realitzat 5 edicions de la Sant Blai, coincidint amb la festa major d’hivern del municipi plaurgellenc. La darrera fou el 2020 amb una xifra rècord de participants: 710 atletes. La pandèmia no va permetre organitzar la convocatòria al gener, i en contrast amb la temperatura d’aquell mes, s’ha convocat ara en ple estiu gràcies a la millora de la situació sanitària. Val a dir que la marinada va afavorir un bon vespre, malgrat no va permetre les millors condicions pels atletes.

 

La comissió, que aplega un total de 40 voluntaris, ja treballa per la següent cita atlètica, el gener del 2021, confiant que sigui enmig de plena normalitat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.