Adjudicades les obres de pavimentació dels camins Molinet i Tàrrega del Palau d’Anglesola

camimolinet2L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat les obres de pavimentació dels camins de Tàrrega i del Molinet. El camí de Tàrrega s’ha adjudicat a l’empresa Salvador Serra SA, de Girona, per un import de 29.040 euros, IVA inclòs. Aquesta obra s’acollirà al Pla de subvencions per a inversions en camins públics per al període 2018-2020 del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa al camí del Molinet, s’ha adjudicat a l’empresa Voltes Connecta SLU, de Térmens, per un import de 54.196 euros IVA inclòs. L’obra d’aquest camí s’ha inclòs dins el Pla extraordinari d’inversions locals de la Diputació de Lleida, anualitat 2018, i gaudeix d’una subvenció de 32.248 euros amb càrrec a la Diputació. La direcció d’obra i la coordinació de seguretat i salut de les obres serà a càrrec dels Serveis Tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Carles Esquerda, Regidor d’Agricultura, explica que al concurs s’hi han presentat, dintre del termini fixat de licitació pública, sis empreses del sector de la construcció. “Finalment les obres de pavimentació dels camins de Tàrrega i del Molinet, després de seguir amb tots els tràmits preceptius per a la seva contractació, han estat adjudicades a les empreses abans mencionades ja que ambdues han estat les ofertes més avantatjoses en relació qualitat-preu per a l’Ajuntament”, apunta el regidor.

Esquerda recorda que el tram que es pavimentarà del camí del Molinet té una llargada de 670 metres i va des de la cruïlla de la carretera del Poal fins al pont del canal auxiliar. “Pel que fa al camí de Tàrrega, situat a l’est del terme del Palau, es pavimentarà el tram que va des de la cruïlla amb el camí de Golmés fins al límit del terme municipal, on el camí entra al terme de Vila-sana. Aquest tram que té uns 380 metres”, descriu el regidor.

Les obres es duran a terme amb càrrec als pressupostos municipals vigents, i està previst que comencin el més aviat possible.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.