Adjudicat el projecte per renovar la gespa del Municipal d’Esports de Mollerussa i fer el nou camp de futbol 7

L’Ajuntament de Mollerussa ha adjudicat al Banc de Santander el projecte de renovació de la gespa artificial del Camp Municipal d’Esports així com la reforma de la zona de les pistes de tennis, que passaran a convertir-se en un camp de futbol 7. L’entitat financera és l’encarregada de proposar l’empresa que executarà els treballs, que en aquest cas serà Fieldturf Poligras amb un pressupost de 336.845 euros que el consistori amortitzarà durant els pròxims 5 anys. Pel que fa a les obres, s’espera iniciar-les a partir de l’última setmana de juny.

Aquesta renovació del complex esportiu vol oferir més espais per a permetre la pràctica esportiva i alhora reduir el desgast de la gespa del camp de futbol 11, que es va instal·lar fa 12 anys i és utilitzada diàriament per tots els equips del club mollerussenc, a banda de les competicions dels caps de setmana.

D’altra banda, el consistori també ha adjudicat a l’empresa Arroquetes, SL la instal·lació d’una plataforma elevadora de persones a l’edifici de Sant Jordi per un import total de 25.000 euros. La voluntat de l’obra és reduir les barreres arquitectòniques en aquest complex que acull un entitat dedicada a l’atenció de la gent gran així com també el Jutjat de Pau, el Patronat de Fira de Mollerussa així com la seu d’altres entitats municipals, entre altres.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.