Agrupem forma a joves per atendre la demanda de professionals

L’agrupació empresarial del Pla d’Urgell forma una vintena de joves com a soldadors i electricistes

Agrupem forma una vintena de joves com a soldadors i electricistes per pal·liar la demanda de professionals. L’Agrupació empresarial del Pla d’Urgell, amb un centenar de socis i un any de trajectòria, encara un dels reptes diagnosticats: les dificultats de les empreses per trobar personal. Així han impulsat el primer projecte de formació amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat de professionals.

Aquest programa compta amb la participació de 10 empreses i una vintena de joves que s’estan formant per ser soldadors i electricistes, sectors que donen resposta al dèficit de personal que han manifestat les empreses sòcies d’Agrupem. La formació es vincula a través d’un programa de formació professional dual del SOC amb la col·laboració de l’Associació Talma.

Els joves destinen un 35% del temps a la formació teòrica i un 65% a les pràctiques a les empreses. El programa té una durada d’un any i representa una oportunitat per als joves i les empreses, que esperen finalitzar la formació per augmentar la plantilla.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.