Ajuntament de Mollerussa, PIMEC i Mollerussa Comercial signen un acord per col•laborar en estratègies de promoció

conveni Pimec 1

  • El consistori aportarà 900 euros anuals a PIMEC perquè doni suport i serveis i promogui accions a benefici dels comerços associats a l’entitat

 

L’Ajuntament de Mollerussa, PIMEC Comerç i l’Associació de Comerciants Mollerussa Comercial han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’establir un marc de col·laboració per promoure accions de millora per al desenvolupament de comerç de proximitat i a benefici de les petites i mitjanes empreses comercials. L’acord estipula que el consistori aportarà 900 euros anuals a la patronal d’abast nacional amb representació a tota Catalunya perquè doni el suport i els serveis necessaris als negocis associats a l’entitat comercial. Afavorir la professionalització del sector amb programes de formació especialitzada, promoure l’associacionisme amb serveis d’assessorament legal, ús de noves tecnologies o tràmits administratius  així com fomentar la creació d’empreses comercials i la seva internacionalització són els principals eixos estratègics.

La signatura per part del consistori ha anat a càrrec de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha agraït la voluntat de col·laboració de les parts i ha destacat la importància “d’obrir l’objectiu i participar d’estratègies més generals i més globals de model de país” . “La voluntat és promoure el desenvolupament local amb un seguit d’accions amb sentit comercial que reverteixen en el territori”, ha destacat el primer edil, que és també el responsable de la regidoria de Promoció Econòmica.

Per part de PIMEC Comerç, el president del Consell de Lleida, Manel Llaràs, ha estat l’encarregat de la signatura, en un acte que ha comptat també amb la presència del president de PIMEC Lleida, Jaume Saltó. “Volem apostar per Mollerussa com a centre de diferents accions de promoció que volem impulsar”, ha afirmat Llaràs, qui ha afegit que “busquem lideratge i protagonisme de Mollerussa Comercial en el territori”. Per la seva banda, Àlex Català, president de Mollerussa Comercial, ha destacat que “aquest és l’inici d’una llarga relació” en la que “l’objectiu és sumar”.  En aquest sentit, ha proposat que, sota el paraigües de Pimec Comerç es puguin impulsar trobades anuals de les entitats de comerciants més representatives de les diferents capitals de comarca amb la idea d’intercanviar experiències per promoure el comerç a tot el territori.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.