Al Mollerussa li val l’empat contra el Sabadell B per situar-se líder en solitari

Els del Pla d’Urgell van empatar en un partit que en el seu moment es va ajornar per la disputa de l’eliminatòria de copa del rei

Mollerussa i Sabadell B van empatar a 1 en el partit corresponent a la jornada 7 que en el seu moment es va ajornar. Amb alguns minuts de retard a causa de problemes amb la il·luminació, els dos equips van sortir al terreny de joc amb ganes de fer gaudir al públic assistent i ben aviat van tenir bones ocasions. La més espectacular aquesta de Putxi que gairebé sorprèn al meta visitant. En la següent jugada el mateix Putxi serveix un córner que Genís envia al fons de la xarxa per situar l’1 a 0. Abans del descans el Sabadell va tenir l’ocasió d’empatar, però Enric va fer gala de reflexos.

No va tenir la mateixa sort al minut 60 quan en una internada per banda Bustamante va sorprendre el meta i va establir l’1-1 al marcador.

Amb les taules tots dos equips van tenir bones ocasions per endur-se els tres punts, la més clara la de Genís a les acaballes del partit. El seu servei de falta es va estavellar al pal. Al final repartiment de punts que serveix al Mollerussa per situar-se líder en solitari. Els blanc-i-blaus tornaran a jugar al Municipal el pròxim diumenge a partir de les 12 del migdia davant de l’Alpicat.

Informa: Ignasi Gómez i Miquel Àngel Daviu