Almenys 67 persones utilitzen l’estació de vehicles elèctrics de Mollerussa en tres mesos de funcionament

El servei registra un total de 316 càrregues i el consistori valora molt positivament aquestes xifres

Almenys 67 persones han fet ús de l’estació de càrrega de vehicles elèctrics de Mollerussa durant els primers tres mesos que ha estat en funcionament. En total, els usuaris han realitzat 316 càrregues en aquest servei que s’ubica en un pàrquing municipal vora el recinte de les piscines d’estiu. Xifres que el consistori ha valorat molt positivament.

L’ús del servei, que durant el 2021 serà gratuït, es fa a través d’una APP que connecta 200 punts de recàrrega ubicats arreu de Catalunya. L’estació permet carregar dos vehicles simultàniament a 25kw en un temps d’entre 30 minuts i una hora, segons el model del vehicle.

El projecte ha comptat amb un pressupost de 38.338 euros que inclou des de l’obra civil necessària a la instal·lació al reordenament del transit per senyalitzar l’estació. Per tal de finançar aquesta inversió, el consistori ha comptat amb una subvenció de l’Institut Català de l’Energia, que depèn de la Generalitat. Pel que fa a la contractació de l’obra, s’ha fet a través de l’adhesió a l’Acord marc de mobilitat sostenible amb destinació a les entitats locals promogut per l’Associació Catalana de Municipis juntament amb el Consorci Català pel Desenvolupament Local. L’empresa adjudicatària ha estat Etecnic Movilidad Eléctrica SRL.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.