Alumnes de Golmés es beneficien del servei de transport escolar fins a l’Institut La Serra després de les protestes

Diverses famílies de Torregrossa han de pagar un minibús perquè onze estudiants del poble puguin arribar al centre educatiu de Mollerussa, municipi que enguany acollirà 3.166 alumnes

Els alumnes de Golmés que cursen enguany 3r i 4rt d’ESO a l’Institut La Serra de Mollerussa han pogut beneficiar-se aquest dilluns del servei de transport escolar des del seu municipi fins al centre educatiu. Això després que les protestes d’una setantena de famílies del Pla d’Urgell fessin que Educació mantingués les mateixes rutes escolars fins a l’escola que hi havia l’any passat. Un fet que ha suposat un descans pels pares i mares.

Malgrat això, les famílies expliquen que demà a l’anada cap al centre coincidirà tot l’alumnat dels quatre curs d’ESO i caldrà veure si hi ha lloc a l’autocar pels tres alumnes de batxillerat del municipi. També han lamentat que diverses famílies de Torregrossa hagin hagut de tornar a llogar un minibús per compte propi perquè 11 estudiants puguin arribar a la Serra.

Amb tot, el curs escolar a Mollerussa comptarà enguany amb un total de 3.166 alumnes, dels quals 119 són d’escola bressol, 434 d’infantil, 1.156 de Primària i 1.457 de Secundària.

Es mantenen el gruix de mesures contra la Covid, però enguany es permetrà la interacció entre diversos grups amb mascareta i els alumnes que tinguin la pauta completa de vacunació no hauran de confinar-se en cas que aparegui un positiu a l’aula.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.