Alumnes de la UEC de Mollerussa, voluntaris al Refugi de Trànsit d’Animals

refugi

  • L’alumnat rebrà una formació sobre el funcionament de l’espai, similar a la que ja es va oferir a la ciutadania interessada al mes de juny

L’alumnat de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de Mollerussa col·laborarà com a voluntariat un cop a la setmana amb el Refugi de Trànsit d’Animals, segons s’ha acordat després de rebre la petició durant la visita que van dur a terme aquest dilluns a l’equipament els joves.

Prèviament a iniciar aquesta col·laboració, els interessats rebran una formació, que impartiran en el seu mateix centre responsables de l’empresa  Nova Eucària que gestiona el refugi amb l’objectiu que els joves coneguin el funcionament  i les tasques a realitzar. La col·laboració amb aquest alumnat servirà també per ampliar la xarxa de difusió per incrementar les adopcions dels gats i els gossos que s’acullen transitòriament al refugi.

Val a dir que el consistori té activat el número de telèfon 973 60 38 52, que està connectat permanentment amb la Policia Local, per tal de comunicar les troballes d’animals abandonats i poder així posar en marxar el protocol corresponent.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.