Alumnes d’hípica de Mollerussa compartiran escenari amb experts de l’equitació a la 2a EquiMollerussa

L’Institut Mollerussa serà aquest cap de setmana, del 3 al 5 de maig, l’escenari d’una competició eqüestre internacional amb la celebració de la segona edició de l’EquiMollerussa. Durant els tres dies de certamen també es duran a terme un concurs de salt i espectacles de cavalls, així com de proves de morfologia i funcionalitat, que ubicaran les instal·lacions del centre mollerussenc com un punt de trobada marcat amb roig en el calendari dels amants de l’equitació i de l’hípica.

En aquest sentit, el programa d’aquesta segona edició inclou una demostració eqüestre a càrrec dels alumnes d’hípica de l’Institut Mollerussa. Aquests compartiran protagonisme amb els 200 cavalls d’una setantena de ramaderies de França, Guatemala, Catalunya i d’altres punts de l’estat com Mallorca que aplegarà enguany el certamen. Així mateix una de les novetats que inclou el programa, és una exposició d’exemplars de ruc català, una raça que està en procés de recuperació.

Tot plegat, amb la voluntat de consolidar i incrementar els 8.000 visitants que va registrar la primera edició del certamen celebrada l’any passat.

Durant la jornada de dissabte també es durà a terme un homenatge als difunts Manolo Ferrao i José Miguel Gan, ambdós professors de l’institut mollerussenc i impulsors de la pràctica de l’hípica al mateix centre. Cal afegir que l’entrada a l’EquiMollerussa és gratuïta.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.