Andrés Sardà cedeix un vestit de bany al Concurs Nacional de Vestits de Paper per ser reproduït i desfilar

Aquest disseny de la firma barcelonina centenària de llenceria i roba de bany, Andrés Sardà, serà reproduït en paper amb motiu del 55è Concurs Nacional de Vestits de Paper que acollirà el Teatre L’Amistat de Mollerussa el pròxim 15 de desembre.

La peça, que no participarà en el concurs però sí que desfilarà durant la gala, serà la primera cedida per un dissenyador o dissenyadora de reconegut prestigi internacional que pertanyi a la categoria de llenceria i roba de bany. Així mateix, les modistes voluntàries del Museu, sota la direcció de Carme Solà, seran les encarregades de convertir en paper una peça que formarà part d’una col·lecció específica dins del museu.

El premi ‘Emergents’ serà la novetat d’enguany, el qual obsequiarà amb 600 euros el disseny més original i innovador elaborat per menors de 30 anys. Així mateix, el segon classificat serà recompensat amb material de papereria divers.

Aquests nous premis s’afegeixen als 13.000 euros en metàl·lic que el concurs atorga als premiats en la categoria al Didal d’Or, l’Agulla d’Or, i el Premi al Millor complement.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.