Andreu Benet per Junts per Barbens – AM, i Maria Teresa Mesalles per Barbens Units, es disputen l’alcaldia del municipi

 

Captura

Dues candidatures es disputaran l’alcaldia de Barbens en les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Aquestes són Junts per Barbens – Acord Municipal, encapçalada per Andreu Benet, i Barbens Units, amb Maria Teresa Mesalles al capdavant. En aquest sentit cal dir que després d’exercir 19 anys com a alcalde, José Luis Plaza no opta a la reelecció, però tancarà la llista de Mesalles com a número 7.

D’aquesta manera, la llista de Mesalles la formen 16 persones més per aquest ordre: Josep Antoni Pavon Besalú, Ramon Verdaguer Trullols, Mª Ofelia Garcia Aguerri, Carmen Sistero Pedrós, Marc Solsona Martinez, José Luis Plaza Tolosa, i com a suplents, Mª Teresa Mateu Estany, Frco. Xavier Benet Pifarre, Joan Escuder Giménez, Marian de Juan Mesalles, Liliana Ratoi, Djibril Camara Traore, Ramon Muntané Petit, Josep Mª Planes Anguera, Rogelio Riverola de Veciana i José Valls Perelló.

D’altra banda, Benet acompanya la seva candidatura amb 9 membres més; Judit Ibós Santiveri, Jordi Garcia Ruso, Manel Farré Rius, Mònica Llobera Balcells, Mariona Benet Segura, Marc Llorens Minguell i de suplents Margarida Guamis Riasol, Xavier Garulo Franquesa, i Pere Haro Garrido.

Cal recordar que actualment formen el consistori de Barbens 4 regidors de l’antiga CiU i 3 de Junts per Barbens – Acord Municipal:

 • José Luis Plaza
  Càrrec: Alcalde
  Partit: CiU
 • Mari Carmen Sistero Pedrós
  Càrrec: Regidora
  Partit: CiU
 • Maria Teresa Mesalles Solsona
  Càrrec: Regidora
  Partit: CiU
 • Elies Piera Balasch
  Càrrec: Regidor
  Partit: CiU
 • Ramon Minguet Vidal
  Càrrec: Regidor
  Partit: JuntsxBarbens-Acord Municipal
 • Marc Llorens Minguell
  Càrrec: Regidor
  Partit: JuntsxBarbens-Acord Municipal
 • Judit Ibós Santiveri 
  Càrrec: Regidora
  Partit: JuntsxBarbens-Acord Municipal

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.