Anuncien una segona edició del ‘No Surrender Festival’ a Vilanova de Bellpuig

surrenderACN. Els impulsors del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell) han anunciat oficialment aquest dijous una segona edició del festival per als dies 29 i 30 de juny de 2018. L’objectiu serà novament aplegar el màxim nombre de persones interpretant en directe una cançó de Bruce Springsteen, enregistra-la en vídeo, i enviar-li a l’artista. Josep Maria Pons, responsable de la iniciativa, ha explicat que tot i que la idea després d’acabar el d’aquest any no era repetir el festival ”no ens hem pogut resistir a la temptació de tornar-hi” pel suport que els ha donat la gent i també per la gran quantitat de missatges que han rebut demanant-los que ho tornessin a organitzar. El vídeo gravat l’estiu passat de la cançó ‘No Surrender’ supera les 300.000 visualitzacions a Youtube i per al 2018 encara no està decidit al 100% el tema que s’interpretarà però si que s’incorporaran instruments de vent a part de les bateries, guitarres, baixistes, teclats i veus.
Des de l’Estoneta, el bar-restaurant que regenta Josep Maria Pons, explica que després d’organitzar el No Surrender Festival els passats 7 i 8 de juliol els va quedar ”un cert mal gust de boca” per la pluja que va caure a darrera hora del dissabte i va obligar a suspendre les actuacions previstes per a la nit, una vegada ja s’havia enregistrat la interpretació de la cançó ‘No Surrender’ amb la participació de 1.004 persones. Això i el fet que han rebut el suport de molta gent que els ha traslladat missatges demanant-los que ho tornessin a muntar, ha motivat en Josep Maria i el seu equip a treballar ja en una segona edició d’aquest festival per al 2018.

Amb més de 300.000 visualitzacions a Youtube, el vídeo de la cançó No Surrender interpretada al camp de futbol de Vilanova de Bellpuig es va fer arribar al mateix Bruce Springsteen i tot i que no s’ha rebut una resposta d’agraïment directa de l’artista si que ho ha fet la seva companyia de discos.

El nom del festival serà el mateix, però amb un 2 al costat, i es canviarà la cançó. Encara no està decidida al 100%, tot i que fa unes setmanes, a través de les xarxes socials, van fer una mena de referèndum per escollir entre tres temes diferents de Bruce Springsteen: ‘Badlands’, ‘Born to run’ i ‘Glory days’. El guanyador va ser ‘Badlands’ però Josep Maria Pons explica que encara han d’acabar de parlar amb Antoni Tolomos, que repetirà com a director d’aquesta macrobanda, per decidir si és possible o no adaptar-lo. El que està clar, és que a les bateries, guitarres, teclats, baixistes i veus s’hi incorporaran al 2018 els vents.

Un dels objectius que s’han marcat per a l’edició de l’any que ve, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de juny, ha estat ”professionalitzar” el festival, sobretot en l’apartat dels comptes, ja que ”l’any passat no ho vam tenir prou controlat i hi va haver unes petites pèrdues que voldríem que aquest any no hi fossin”, matisa Pons. En qualsevol cas, recorda que l’organització d’aquest esdeveniment va a càrrec d’un ”grup d’amics que ho fa amb tot el cor”.

D’altra banda, la segona edició del No Surrender Festival no es marcarà l’objectiu de superar el miler de músics interpretant a la vegada una cançó del ‘Boss’ sinó que s’intentarà aplegar el màxim de gent possible sense intentar batre cap rècord. Josep Maria Pons però, està convençut que al 2018 vindrà més gent ”perquè ara ja se sap de que va”. El format del festival serà el mateix que aquest 2017; el divendres hi haurà actuacions amb 3 grups i el dissabte al matí començaran els assajos de la cançó amb tots els participants. A la tarda es gravarà el tema per pistes i al vespre s’enregistrarà el vídeo. Tot seguit, a la nit, hi haurà el fi de festa amb més concerts.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.