Aprovat el pla per ampliar un 58% la superfície de la residència geriàtrica de Bell-lloc d’Urgell

A l'esquerra, vista aèria actual de l'àmbit, amb la residència a baix a la dreta. A la dreta, la proposta, amb la superfície de la residència en rosa. Imatge del 17 de juliol de 2019. (Horitzontal)

A l’esquerra, vista aèria actual de l’àmbit, amb la residència a baix a la dreta. A la dreta, la proposta, amb la superfície de la residència en rosa.
  • La instal·lació privada passarà d’oferir 12 a 34 places

La Comissió territorial d’Urbanisme de Lleida ha donat conformitat aquest dimecres al pla que permetrà ampliar un 58% la residència geriàtrica Pla d’Urgell, situada al municipi de Bell-lloc d’Urgell. El pla de millora preveu el desenvolupament de tot aquest àmbit, completant la trama urbana del municipi i possibilitant que aquesta residència privada pugui ampliar la seva superfície, passant de 1.054 a 1.672 metres quadrats, la qual cosa els permetrà oferir 34 places en comptes de les 12 actuals.

La instal·lació se situa a l’oest del municipi, en un àmbit que inclou també terrenys de conreu i una casa unifamiliar. El sector s’ordenarà deixant un espai lliure central que facilitarà l’accés a la residència amb un sistema viari principal en forma d’L, que connectarà amb l’interior del nucli de Bell-lloc a partir del carrer Antoni Bellet al nord. La resta de l’àmbit l’ocuparan parcel·les per a habitatges unifamiliars.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.