Aprovat per unanimitat el pla de 4,5 milions d’euros per a la millora de carrers de Mollerussa

Tots els grups municipals de l’Ajuntament de Mollerussa han donat suport en el ple ordinari d’aquest dijous al pla d’inversions de 4,5 milions d’euros, 3 dels quals provinents d’un crèdit, per a la millora de carrers. Uns diners que inicialment aniran destinats a deu de l’àmbit del Pla de Barris i una vintena més d’altres zones de la ciutat i preveient-ne la reforma d’altres en funció dels recursos que es puguin alliberar un cop s’executin les obres.

A la sessió també s’han aprovat, amb l’abstenció del Partit Popular, el PSC i Esquerra, els comptes de 2017, que ascendeixen a prop de 12,6 milions d’euros. En el capítol de mocions, els grups han donat suport unànime a la demanda dels socialistes d’incorporar clàusules socials en el contracte de manteniment de jardineria.

També ha tirat endavant una altra dels republicans en rebuig de diversos tractats de lliure comerç, amb el suport del PSC, l’abstenció de l’equip de govern i el vot en contra del PP. Mentre, una altra moció del mateix grup en la que s’instava a col·locar l’estelada al consistori no s’ha debatut perquè un informe jurídic que té l’Ajuntament ho desaconsella.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.