Aprovat sense unanimitat apujar un 10% la taxa d’escombraries i un 30% l’IBI en immobles desocupats a Mollerussa

El Ple de Mollerussa ha aprovat aquest dilluns en sessió extraordinària apujar un 10% la taxa de recollida d’escombraries per a l’any 2020, i també, fer un recàrrec d’un 30% en l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) d’aquells habitatges residencials desocupats durant més de dos anys. Ho ha fet amb els vots a favor de l’equip de govern de Junts per Catalunya i d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). PSC i PP s’han pronunciat en contra de les dues mesures.

D’altra banda, tots els grups municipals han donat llum verda a l’adhesió del consistori a l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), que té com a finalitat l’estudi de la viabilitat d’implementar un transport públic urbà a la ciutat.

El Ple també ha aprovat per unanimitat la contractació d’un crèdit per valor de 195.000 euros per pagar proveïdors de Fira de Mollerussa. També ha prosperat la modificació i increment de determinades taxes del preu públic als seus certàmens amb el suport de tots els grups menys del PSC, que ha votat en contra.


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.