Arrenca el programa de Jornades Tècniques de la 147a Fira de Sant Josep

Més de 150 professionals han participat aquest matí en la XVIII Jornada Intercomarcal sobre el cultiu del panís que s’ha realitzat a la Sala d’Actes de l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell. La jornada que ha esdevingut un acte de referència del sector productor de panís a Catalunya, ha estat organitzada per l’IRTA, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i des de fa quatre anys també per Fira de Mollerussa.

La trobada, dóna el tret de sortida a la 40a edició del programa de Jornades Tècniques de la 147a Fira de Sant Josep que tindrà lloc els propers dies 16, 17, 18 i 19 de març.

Les jornades han comptat amb la presència de diversos professionals del sector que s’han encarregat de fer un repàs sobre els aspectes generals i una valoració de la passada campanya així com també han tractat temes com les Noves Tecnologies en la sembra d’aquest cereal o bé el comportament dels nous híbrids que han aparegut recentment al nostre mercat, tot fent un anàlisi dels resultats dels assaigs d’Irta del 2018.

Cal recordar que la zona productiva de panís a Catalunya es concentra a la zona de regadius de l’Empordà i a la Plana de Lleida, és per això que el fet de realitzar aquesta trobada a les terres de ponent l’han convertit en la jornada més important de Catalunya.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.