Autotardor tanca amb prop d’1,4 milions en vendes del sector d’automoció, el segon millor resultat dels darrers 15 anys

Fira de Mollerussa ha generat enguany un volum de negoci superior als 7,5 milions d’euros pel que fa a les vendes produïdes al sector de l’automoció en el marc dels certàmens de Sant Josep, Autotrac i Autotardor. En aquest darrer saló, celebrat del 23 al 25 d’octubre, s’ha tancat amb una xifra propera als 1,4 milions, la segona millor dels darrers 15 anys i només superada per la de l’edició del 2006.

Millor encara ha estat el resultat pel que fa al volum de vehicles, amb 112 venuts enguany, 2 més que l’any passat. A més, el preu mitjà també s’ha situat al voltant dels 12.000 euros, gairebé 2.000 més que fa un any. Aquestes dades, lligades a les de l’evolució de l’economia del país, fan pensar que de cara a l’any vinent hi hagi un volum de negoci superior als 8 milions d’euros en el global de les tres fires on hi participa el sector de l’automoció.

Pel que fa a la procedència dels compradors, enguany un 15 per cent era de fora de les terres de Lleida, sobretot de les províncies d’Osca i Tarragona. El vehicle més car que s’ha venut a Autotardor tenia un preu de 30.500 euros i el més barat de 1.200. L’ens firal ha dut a terme avui el tradicional sorteig de 3.000 euros al qual hi podien participar aquelles persones que van comprar un vehicle en el marc d’Autotardor.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.