Autotrac assoleix un volum de vendes de cotxes rècord, aproximant-se als 1,7 milions d’euros

La 28a Fira Autotrac, que va tenir lloc del 15 al 17 d’abril, ha assolit un volum de negoci rècord pel que fa a la venda de vehicles, aproximant-se als 1,7 milions d’euros. La xifra d’unitats ha estat de 133, les mateixes que a l’edició passada i el preu mitjà de 12.472 euros, sent de 34.000 el del cotxe més car adquirit al saló i de 1.000 el més barat.

Pel que fa a la procedència de compradors, han crescut els que són de fora de la província de Lleida. D’aquesta manera, un 5 per cent han estat de Tarragona, un 4 de Barcelona i un 1 de Girona. Fora de Catalunya, s’han incrementat les vendes un 6 per cent, sobretot de la zona d’Osca i la Franja de Ponent. Uns resultats que fan pensar a l’organització a promocionar més el certamen cap a la zona nord de l’Estat.

Amb aquest balanç, les fires dedicades al sector de l’automoció han assolit, de moment, un volum de negoci de 7,1 milions d’euros, gairebé 5 i mig dels quals d’operacions tancades durant Sant Josep. Des de Fira de Mollerussa, esperen superar enguany els 8 milions un cop passada Autotardor, equiparant-se d’aquesta manera a les xifres anteriors a l’inici de la crisi econòmica. De fet, al 2006 es va tancar, amb els tres certàmens, amb un volum superior als 10 milions d’euros.

Aquest dimarts s’ha celebrat davant notari el sorteig de 3.000 euros que organitza la fira entre tots els compradors. El guanyador ha estat l’empresa SATKO PC de Guissona.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.