Autotrac tanca amb 18.000 visitants i un centenar de cotxes venuts

Vista del públic assistent a la zona exterior de maquinària d’Autotrac. FOTO: Fira de Mollerussa.

 

La 29a edició de la fira Autotrac de Mollerussa, dedicada al sector d’ocasió de la maquinària agrícola e industrial, automòbils i camions, ha tancat aquesta tarda amb un positiu balanç tant pel que fa pels 18.000 visitants, per sobre de les xifres registrades en els darrers anys, com pels contactes i vendes realitzades pels expositors durant els tres dies del certamen, segons ha valorat el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra.

Pel que fa al sector automobilístic, el director ha afegit que s’han fet un centenar de vendes, dada “molt bona i amb la qual es mantindria el volum de l’any passat”. Amb aquestes previsions, Segarra ha mostrat la seva satisfacció de cara a assolir l’objectiu d’arribar als 10 M€ en venda directa d’automòbils en el conjunt de les tres fires anuals dedicades a aquest sector i que són la Fira de Sant Josep, l’Autotrac i l’Autotardor, aquesta última a l’octubre.

Respecte a les firmes de maquinària participants, el director ha manifestat que durant els dies de la fira s’han fet així mateix contactes i vendes que constaten la favorable tendència d’aquest sector en aquest primer trimestre de l’any.

D’altra banda, i en relació a les enquestes efectuades als expositors, Segarra ha dit que el 75% dels participants han reafirmat la seva intenció de tornar en la edició de l’Autotrac. Així mateix, Segarra ha assenyalat que, malgrat tenir una rotació d’expositors important a les fires en els darrers anys, en concret en aquesta de gairebé un 40%, “els índex de qualitat i de negoci es mantenen, el que vol dir un bon resultat”.

En aquesta 29a edició de la fira Autotrac han participat 40 expositors dels quals 16 corresponien al sector de la Maquinària Agrícola i Industrial, 20 a Automoció, 2 a camions i 2 a serveis, mentre que pel que fa a la superfície total ocupada ha estat d’uns 20.000 m2. Pel que fa al sector d’automoció, el parc expositiu comptava amb 406 cotxes exposats amb preus que oscil•len entre els 800 i els 50.000 euros.

Pel que fa a la maquinària agrícola, el Recinte comptava amb 128 tractors a més d’un centenar de màquines entre recol•lectores i implements. Per últim, també hi havia 9 camions a la venda.

Destacar que passada la fira es farà un sorteig d’un premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe en el marc de la fira, el qual està patrocinat pels expositors participants i Fira de Mollerussa.

Pel que fa al suport institucional, el certamen va ser inaugurat oficialment divendres pel conseller d’Empresa i Coneixement del Govern de la Generalitat, Jordi Baiget.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.