‘Ave Eva’, una combinació de música barroca i textos contemporanis, és la proposta per avui de la Cua d’Estiu de Fondarella

DnIOLOVXcAUFH8t

‘Ave Eva’, una proposta musical presentada per l’agrupació Ilerda Antiqua sobre la invisibilitat de la dona com a creativa a través de la història és el segon espectacle que es representarà al festival Cua d’Estiu de Fondarella. ‘Ave Eva’, que combina la música barroca amb textos contemporanis, es representa avui dissabte 15 de setembre a les 21.00 hores a Cal Combelles.

Ilerda Antiqua, sota la direcció de Maria Altadill, proposa un programa que relata en veu femenina aspectes de la vida de les dones i els seus escrits i vivències, amb obres de música barroca europea, inspirada per la figura de la dona: Cavalli, Bembo, Jaquet de la Guerre, Strozzi… Tot amanit amb textos de grans dames de la història.

‘Ave Eva’ planteja un relat de textos amb veu femenina d’aspectes de la vida de les dones combinat amb obres de música barroca europea d’autors com Cavalli, Bembo, Jaquet de la Guerre o Strozzi.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.