Baixen a 50 els positius a Linyola, però els veïns hospitalitzats ja són 26

XARXA.Imagen fija001

Foto: Mollerussa TV / Imatge d’una bandera amb l’escut municipal de Linyola a l’edifici consistorial

Linyola ha reduït el nombre de casos positius actius per Covid-19 fins a 50, una xifra que segueix essent alta, però que queda lluny dels 175 positius que es van assolir abans de Nadal. L’Ajuntament de Linyola assenyala que durant aquests primers dies d’any s’ha disminuït el ritme de nous contagis i també la xifra de persones en aïllament domiciliari. Tanmateix, la recuperació afirmen que és lenta i, de fet, el nombre de persones hospitalitzades no ha millorat i ascendeix a 26, quatre de les quals són a l’UCI. Concretament, fins a nou veïns han estat ingressats a centres hospitalaris en els darrers cinc dies tot i que hi ha hagut també altes mèdiques en les darreres hores.

Pel que fa a les instal·lacions i serveis municipals, aquest mateix divendres ha reobert la llar d’infants mentre que l’escola municipal de música impartirà les classes de manera telemàtica. El mercat dels dijous es manté amb reducció de parades i l’ajuntament obert, amb atenció telefònica. Els parcs infantils romandran tancats almenys fins al dia 17 de gener, i els equipaments esportius a l’aire lliure tindran l’ús restringit excepte per a les entitats que ja tenen activitats programades, les quals compleixin amb les mesures que van entrar en vigor ahir dia 7 de gener.

Afegir que el consultori mèdic es mantindrà obert a partir de dilluns durant els dies laborals mentre que per la resta de dies les consultes es derivaran al CAP de Mollerussa, com ja és habitual. Així mateix, la biblioteca municipal continua oferint servei de préstec individualitzat i accés a la col·lecció i ús d’ordinador amb reserva prèvia.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.