Balanç positiu de la 26a Aventura de Nadal de Mollerussa que ha comptat amb una vintena d’activitats

nadalProp de 8.500 persones han visitat enguany la vint-i-sisena edició de l’Aventura de Nadal, el parc d’esbarjo infantil i juvenil organitzat per l’Ajuntament de Mollerussa des del 26 de desembre fins el 4 de gener al Pavelló Firal i que enguany ha comptat amb una vintena d’activitats gracies, també,  a la col·laboració de les diferents entitats esportives i cultural de la ciutat.

L’alcalde, Marc Solsona, ha fet una valoració molt positiva del resultat del parc i dóna per assolits els objectius marcats inicialment ja que s’han venut prop del 22% més d’entrades  respecte al parc de l’any anterior. Cal destacar que hi ha hagut dos dies que s’han venut prop de 600 entrades, concretament el dia 30 de desembre se’n van vendre 595 i el 4 de gener, 589.

Les novetats presents en l’Aventura de Nadal d’ enguany  com  el túnel làser, el pont tibetà,  els toros infantils o l’escombra, han estat molt ben acollides tant per als infants com per als joves.  De fet, segons ha comentat la regidora de Joventut, Imma Casanellas,  s’ha constatat una major presència d’usuaris de joves de fins a 15 anys respecte a edicions anteriors.

Pel que fa a les atraccions mecàniques, s’ha ofert una desena d’activitats diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc  i altres, a banda de les novetats assenyalades anteriorment. També s’han diferenciat espais per a les diferents ofertes procedents de les entitats. Així hi ha hagut un espai on s’hi ha ubicat  Ràdio Ponent i la zona destinada a fer manualitats  i un altre espai on s’ha utilitzat  de  manera alternativa per altres entitats com el Club de Tennis Taula, el Club d’Hoquei Patins, el Club de Futbol Joventut, el Club de Bàsquet i el Club de Tennis.  A la darrera zona on es va ubicar el bar, s’han ofert  activitats  de conta comptes a càrrec de Francesc Pla i Carles Crespo.

Així mateix, s’ha repetit  El Racó dels Petits, un espai pensat per als menuts fins a 4 anys, on s’ha instal·lat  de nou el sorral de  jocs i inflables  i s’ha destinat una zona a manualitats, en el qual  els mateixos joves han pogut fer-se la xapa amb el logo de l’Aventura de Nadal.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.