Ballades de sardanes a Mollerussa tots els dijous de juliol i agost

PAISOS CATALANS

Les sardanes seran les protagonistes, tots els dijous, els mesos de juliol i agost en el marc de la programació Les Nits d’Estiu que promou l’Ajuntament de Mollerussa.

L’Agrupació repeteix un any més la fórmula de les ballades itinerants en el mes de juliol. Així, el dijous 5, les ballades d’estiu s’inicien en el Passeig de la Sardana, el següent, el dijous 12, es desenvoluparà en la Plaça dels Països Catalans i seguidament, el dijous 19 de juliol, la ballada tindrà lloc en el Pati del’Escola de Música.L’últim dijous del mes de juliol no hi haurà ballada, ja que l’endemà, el divendres 27,està programat el concert de música per a cobla.

Les ballades es reprendran el dijous 2 d’agost en el carrer Ciutat de Lleida, amb servei de bar a càrrec de l’Amistat, i es repetiran en el mateix indret els dijous 9, 16, 23 i 30 del mes d’agost. Totes les ballades s’iniciaran a 2/4 de 10 de la nit i seran en so digital.

Ricard Viladesau serà el protagonista del Concert de Música per a Cobla

El tradicional concert de Música per a Cobla, que arriba a la seva dissetena edició, tindrà lloc el divendres 27 de juliol a les 10 de la nit en els Jardins de la Casa Canal.

La Reus Jove, formació musical que ha actuat en diverses ocasions a Mollerussa, ens presentarà el concert que han estrenat aquest any: El PRÍNCEP DE LA TENORA. RICARD VILADESAU. CENTENARI DEL SEU NAIXEMENT (1918 – 2018)

Amb aquest concert, l’Agrupació Sardanista de Mollerussa se suma als actes de celebració, que tenen lloc arreu del país, per commemorar el centenari del naixement del gran músic i compositor al qual, l’il•lustre Pau Casals va anomenar El Príncep de la tenora.

Amb les ballades de juliol i agost, i el tradicional concert de música per a cobla, l’Agrupació vol oferir una activitat musical nocturna, durant l’època més tradicional de vacances del calendari, a totes aquelles persones que resten a la ciutat i els convida a participar-hi.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.