“Banquetes Arbrades”, per primer cop a la Casa Canal de Mollerussa

La Casa Canal de Mollerussa acull fins al pròxim dia 25 de febrer l’exposició “Banquetes Arbrades”, organitzada per la plataforma Canal Viu. La mostra captura quaranta “moments d’esplendor” d’arbredes de les cinc comarques que rega el Canal d’Urgell, i també recull les accions que s’han dut a terme per preservar-les. L’objectiu és implicar a la ciutadania en la conservació i recuperació d’aquestes zones naturals.

En aquest sentit, l’exposició s’ha instal·lat per primer cop a la seu de la Comunitat de Regants dels Canals d’Urgell després de rotar per una desena de municipis en el darrer any. Un fet, que segons els seus impulsors, també fa palesa la bona sintonia entre la Comunitat i Canal Viu per dur a terme accions a benefici de les banquetes del territori.

La mostra s’estructura amb les fotografies de Felip Palau i d’altres membres de la xarxa d’entitats que agrupa Canal Viu. Es pot apreciar a la Sala d’Exposicions de la Casa Canal de dimarts a diumenge. L’horari de visita és de 10:00 del matí a les 14.00 h del migdia.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.