Bàsquet inclusiu aquest dissabte a Mollerussa

D6DU8NqW0AA2ttx

El Club Bàsquet Mollerussa i l’ACUDAM organitzen aquest dissabte el I Torneig de Bàsquet Unificat que tindrà lloc de 9.00 h a 12.00 h del matí al Pavelló Municipal de Mollerussa. Aquesta iniciativa neix amb la voluntat per part de les dues entitats de promoure l’esport com una eina d’inclusió social. Per aquest motiu, els jugadors del CB Mollerussa formaran equips de manera conjunta amb els jugadors de quatre equips de diverses entitats (CB Balaguer, C.E. Joan XXIII Mallorca Basquetísimos de Mallorca, C.E. Joan XXIII Mallorca los Fantásticos) que treballen amb persones amb discapacitat.

Així mateix, els participants en la jornada també duran a terme altres activitats al llarg del cap de setmana a la ciutat i al seu entorn, com visites a llocs d’interès, activitats lúdiques o d’aprenentatge, o dinars de germanor.

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell, la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet i l’Ajuntament de Mollerussa també col·laboren en l’organització d’aquesta jornada.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.